caramelin

hierarchal

După cum va povesteam, am început demersurile pentru căutarea unui alt job. Ați văzut, probabil, pe facebook, ca cel mai intens caut la raionul de haine, ca doar e ianuarie, reducerile sunt in apogeu. In al doilea rand am căutat la agenția pentru care lucrez, am văzut ca au o poziție de supervizor, un pic peste aria mea de experiente, dar nu suficient încât sa nu pot face fata. Mi-am sunat angajatorul, i-am spus pentru ce poziție vreau sa aplic si m-a programat la un interviu. De 2 ori, ca prima data n-a reușit sa ajungă la ora stabilita. Si interviul a avut loc acum o jumătate de ora.

Discuția a fost, cel puțin, sinistra. Fara nicio referire la pozitia pentru care aplicasem, îmi propune o varianta de mutat pe zi, la stock control, după care îmi spune ca inca nu are nimic disponibil, dar ca  am lipsit de 3 ori intr- o perioada scurta de timp(conform lui, când mi- am rupt glezna, când m- am lovit la mana și săptămână asta ca sunt răcită cobza, lucru observat si de el. ) și ca cei de la DHL ar fi adus vorba. Ii explic ca nu mi- am rupt glezna, ci m- am lovit, accidental, la tendonul lui Ahile, (are chiar hartia de la medic,) ca nu m- am lovit la mana(după cateva momente de gândire a ajuns la concluzia ca da, nu eu.) Cat despre răceală i-am explicat ca lucrez la temperaturi joase 12 ore si na, răcesc. După care, îmi propune sa ma mut în alt departament, dar ca nu știe daca se poate. Si ca mai bine sa- mi caut in alta parte. Funny,ce pot spune:).

Noroc ca am un simt al umorului foarte dezvoltat si ca nu prea îmi plâng de mila. Sa nu înțelegeți ca m- a dat afara. Inca nu, doar mi- a sugerat sa plec eu. Ha Ha. Si legat de plecare, o voi face, sunt hotărâtă, doar ca am vreo 3 interviuri de susținut, si sper ca macar unul sa fie si succesfull.

3205359914

Înregistrare la vot

Una din rezoluțiile legate de viața aici, pe 201,5 e ca din ianuarie sa ne găsim alt loc de munca. Am avut concediu de pe 1 pe 6 ianuarie, apoi ne- am dus o tura de noapte si ne- am întors răciți morți si fara vlaga. Nu stiu daca de vina au fost cele 6 nopti de somn si dezobisnuinta sau faptul ca fetele au răcit destul  de rău si am luat si noi raceala de la ele. Cel mai probabil o combinație intre cele 2. Așa ca după 6 zile de concediu si o tura de noapte au urmat inca 3 zile libere. Nu o sa va spun ce înseamnă asta in bani, e irelevant, insa ne- am decis sa ne mutam si sa o facem repede. Si in acest sens am aplicat la joburi similare cu cel pe care il avem, doar ca aici in Coventry. Si in plus, la câteva joburi la care visez eu. Si mâine o sa încercam sa ne ducem in persoana pe la agenții sa vedem ce găsim. Sunt curioasa cat durează pana găsim ceva ok. Știm persoane care si- au găsit de azi pe mâine, cum stiu si oameni care își căuta de luni de zile, sau vad anunțuri pe grupuri de romani ca își căuta joburi. Se shall see. Ah. Si cel mai important, ne- am înregistrat la vot. Pentru ca aici, contează foarte mult daca vrei o casa, de exemplu. Sau o chirie.